Autokozmetika Shiny Garage

Shiny Garage je výrobcom vysoko kvalitnej autokozmetiky a príslušenstva. Táto značka sa prezentuje na trhu od roku 2012. Založila ju skupina nadšencov detailingu, ktorí sa dokonale starajú o svoje autá. V spolupráci s profesionálmi sa im podarilo vytvoriť najefektívnejšie produkty pre starostlivosť o auto. Suroviny najvyššej kvality od európskych a svetových dodávateľov zaručujú účinnosť všetkých produktov, ktoré sú zároveň šetrné k životnému prostrediu. Shiny Garage spájajú dve dôležité vlastnosti, a to kvalitné produkty za dostupné ceny. Táto značka zaujme nie len svojou účinnosťou, ale aj výzorom. Luxusné obaly so športovo pretekárskym nádychom vás určite očaria.

Aj napriek tomu, že Shiny Garage existuje pomerne krátko, stala sa veľmi obľúbenou a populárnou značkou. Produkty tejto značky používajú nie len profesionáli, ale aj bežní užívatelia, ktorí majú vášeň pre čisté autá. Shiny Garage ponúka široký výber produktov, ktoré poskytujú pôžitok pri práci vďaka príjemným vôňam, ktoré sa nachádzajú v prípravkoch.

Vo svojej ponuke majú produkty ako napríklad univerzálne čističe, aktívne peny, autošampóny, odstraňovače náletovej hrdze, odmasťovače laku, odstraňovače hmyzu a asfaltu, čističe diskov, oživovače pneumatík, čističe interiéru, oživovače plastov, čističe kože a mnoho ďalších. Produkty, ktoré sa postarajú o kompletný detailing auta. Taktiež majú mnoho kvalitného príslušenstva ako napríklad detailingové vedrá, kefy na kožu, mikrovlákna, uteráky na sušenie a podobne.

My sme mali tu možnosť ich vyskúšať na svojich vozidlách a boli sme veľmi milo prekvapený. Produkty sú vysoko efektívne a ako bonus zanechávajú príjemné vône. Napríklad Shiny Garage Monster Wheel Cleaner, ktorý máme v ponuke, je prvý prípravok na čistenie diskov ktorý je účinný a nezapácha. Ostatné čističe a deironizéri majú poväčšine nepríjemný zápach. Ďalší prípravok, ktorý musíme pozdvihnúť je autošampón Shiny Garage Base car shampoo. Veľmi kvalitný autošampón s neutrálnym pH, ktorý vytvorí hustú penu a dokáže sa zbaviť aj mastnoty na povrchu. Ako bonus má príjemnú čerešňovú vôňu. O ďalších produktoch by sme mohli rozprávať ešte dlho. Každý produkt zaručuje tie najlepšie výsledky, takže tejto značke dávame plný počet bodov.

V našom obchode máme skoro všetky produkty, ktoré táto značka ponúka. Stačí si len vybrať :)