O nás

 

Vitajte v našom svete čistých automobilov!

Kto sme ?

Starostlivosť o autá nám nebola nikdy cudzia. Po niekoľkých rokoch odsledovaných v zahraničí, sme radi, že trend starostlivosti o svoje autá prišiel konečne aj na Slovensko. Sme radi, že ľudia sa chcú voziť nie len v bezpečných, ale aj čistých a voňavých autách.

 

Koniec koncov aj čistota v samotnom aute, má výrazný dopad na naše zdravie. Obrovské množstvo rôznych baktérií, ktoré si každodenne nosíme do auta z nákupných centier, benzínových púmp, či od všadiaľ kde s autom zavítame , nás neustále ohrozujú. Ľahostajnosťou, alebo žiadnou starostlivosťou si len priestor v aute robíme pre naše zdravie nebezpečnejším. 

 

Práve preto sme sa rozhodli využiť dlhoročné skúsenosti a umožniť každému majiteľovi auta, aby si mohol vybrať z top značiek na trhu. To všetko za najlepšie a teda najdostupnejšie ceny na trhu.

Chceme aby každý mal možnosť starostlivosti o svoje auto a urobil ho nie len krásnym, ale aj čistým a bezpečným pre zdravie.

 

Kompletnú ponuku značiek produktov nájdete v kategórií ZNAČKY. Ak by ste však svoju obľúbenú značku nenašli, neváhajte nás kontaktovať a pokúsime sa urobiť maximum aby ste boli spokojní.

 

Tím WolfGarage