Deturner novinka z radu Autokozmetiky

Deturner je veľmi kvalitná a populárna značka autokozmetiky. Je dokonalým spojením modernej chémie a vášne pre starostlivosť o auto. Výsledkom tohto spojenia je profi autokozmetika, vyvinutá na základe potrieb a prianí zákazníkov i náročných profesionálov. Bola vyvinutá odborníkmi a spĺňa prísne kritériá bezpečnosti, účinnosti aj kvality.

Na Slovensku sa pomaly dostáva do povedomia ľudí. Čoraz viac a viac sa hovorí o značke Deturner a my vieme prečo je to tak. Produkty tejto značky sú veľmi efektívne. Vyskúšali sme si ich na vlastných vozidlách a boli sme milo prekvapení s výsledkom.

1424056134_Post_Deturner_facebook.png.c3667eb110254edaa2bf777758763f6e

Niektoré z týchto produktov sú veľmi špeciálne ako napríklad Deturner WET COAT – tekutý vosk , ktorý môžete použiť ihneď po umytí vozidla „za mokra“. Aplikácia vytvára odolnú ochranu laku s vysokým leskom a dokonalým odpudzovaním vody. Určené pre tých, ktorí chcú dosiahnuť efekt dokonale navoskovaného auta za zlomok času. Ďalší produkt , ktorý by sme radi vyzdvihli je Deturner Ready Interior Cleaner - pH neutrálny čistiaci prostriedok na interiér vozidiel vo forme roztoku v spreji na priame použitie. Dokonale vyčistí všetky povrchy napr. čalúnenie sedadiel, plastové výplne dverí, palubnú dosku, stropnicu, koberčeky ako aj kožené povrchy. Slúži aj ako oživovač plastov. Na rozdiel od univerzálnych čistiacich prostriedkov nevyžaduje žiadny oplach po vyčistení. 

Bonusom navyše je príjemná vôňa. Všetky produkty od tejto značky su niečím špeciálne. Ostáva už len ich vyskúšať. S výsledkom budete určite spokojní.